C-poikien viikonlopussa ääripäästä toiseen

C-poikien viikonlopussa nähtiin koko ikäluokan skaala. LoKoKoArskan White-joukkue kohtasi I-divisoonan ottelussa Salossa Vilppaan ykkösjoukkueen ja LoKoKoArska Blue II-divisoonassa Loimaalla Lieto-Koriksen.

Whiten ottelussa nähtiin miten yksi Suomen kärkijoukkueista, puhtaalla pelillä sarjaa johtava Vilpas myllyttää parhaimmillaan. Ottelun lukemat 82 – 34 olivat Whitelle karut, mutta se ei kuvaa täysin pelin kulkua. Pelillisesti White oli koko ajan vauhdissa mukana ja vastustajan prässitkin saatiin purettua. Koripallossa kuitenkin vain korit lasketaan, eikä ylimääräisiä tyylipisteitä jaella. Vilpas upotti heittonsa paremmalla prosentilla ja White joutui tekemään kovan työn jokaisen heittonsa eteen. Näin Whiten heittoprosentti jäi melko alhaiseksi. Huono maku ottelusta ei kuitenkaan jäänyt eikä tappiota kovin raskaasti otettu. Pelissä ei sohlattu eikä mokailtu, paremmalle vaan hävittiin. Jokainen pelaaja sai arvokasta oppia.

Ensi viikonloppuna uudella tsempillä ja ehkä jo hieman ratkaisevakin matsi Somerolla Uudenkaupungin Korihaita vastaan. LoKoKoArskan voitolla UU jäisi suurella todennäköisyydellä ulos SM-sarjasta, mikä olisi kyllä heille uusi tilanne. Luvassa on varmasti tasainen matsi. Tulevana sunnuntaina kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan White voittoon Someron monitoimitalolle klo 11!

Jos Whitellä oli kylmää kyytiä, niin vastaavasti Blue joukkue jakoi oikeutta toiseen suuntaan. Blue muilutti Lieto-Korista lukemin 73 – 20. Mukana pelissä oli kaksi Loimaan minipoikaa hakemassa oppia isompien peleistä. Hienosti Joona ja Samu pelasivat, eivätkä yhtään kumartaneet vanhempia pelitovereitaan. Ottelussa kaikki pelasivat hyvin, mutta ehkä päivän tuloksellisin onnistuja oli Iivari Aho.